”Nestemate din soare” de Nora Roberts, suflete vindecate cu povești din trecut

”Nestemate din soare” de Nora Roberts, suflete vindecate cu povești din trecut

Citește o nouă trilogie semnată de îndrăgita autoare Nora Roberts: seria Clanul Gallagher din Ardmore. 'Nestemate din soare' este o poveste atinsă de magia poveștilor populare irlandeze.

Gemenii Gallagher caută 'Nestemate din soare', dar explorează și adâncul sufletului lor și a inimilor lor neînfricate. Hotărâtă să-și schimbe viața, Jude Murray pleacă din America șiși găsește refugiul într-o căsuță dintr-un sat irlandez. Femeia este debusolată, cu sufletul rănit de un divorț și plictisită de meseria de profesor pe care o practică fără tragere de inimă. În patria strămoșilor săi se regăsește pe sine și începe să studieze folclorul irlandez și descoperă un trecut magic.

Citește și: Iubiri secrete și eroine curajoase în cărțile romantice ale lunii august

'Nestemate din soare' și suflete rănite

Aidan Gallagher s-a întors și el acasă în Irlanda după ani întregi de peregrinări. Chiar dacă își dedică tot timpul afacerii de familie, un mic bar, bărbatul are o înțelegere profundă a miturilor și a poveștilor îndrăgite din țara sa. Aceasta îl apropie de Jude. El vede în ea femeia care i-ar putea îmblânzi inima, i-ar putea alina sufletul, dar și înfierbânta sufletul. Totul începe cu povestirea unor legende vechi de când lumea, dar cei doi vor începe să-și scrie propria poveste care poate va deveni o legendă pentru urmașii lor.

În 'Nestemate din soare' de Nora Roberts se împletesc folclorul celtic și poveștile cu prințese cu povestea de dragoste din prezent. Cartea apare vineri, 9 august, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. 'Nestemate din soare' de Nora Roberts va putea fi cumpărată la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte + revistă).

Citește și: