Ingrediente Negresă cu mascarpone și zmeură:

✽ 150 g ciocolată amăruie

✽ 150 g unt

✽ 100 g zahăr pudră

✽ 4 ouă

✽ 70 g făină

✽ 100 g ciocolată albă

✽ 150 g mascarpone

✽ 250 g zmeură
Pentru decor:

✽ zmeură

✽ frunzulițe de mentă
Mod de preparare:
1 La bain-marie se topesc ciocolata amăruie și untul. Apoi se adaugă zahărul, 3 ouă bătute și făina. Se toarnă jumătate de aluat în forma de copt.
2 Se topește ciocolata albă la bain-marie, se scoate și se amestecă bine cu oul rămas și mascarpone.
3 Se toarnă peste primul strat, se pun fructele, se acoperă cu restul de aluat și se coace 25 minute. Se lasă apoi 10 minute să se răcească. Această negresă cu  servește cu decor de frunzulițe de mentă și zmeură.

 

Sursă foto: Shutterstock