Negresă cu cireșe

Negresă cu cireșe

Eu nu cunosc multe persoane care să fie în stare să refuze o negresă. Dar o negresă cu cireșe este muuult mai bună decât o negresă simplă! Să ne desfătăm cu negrese cu cireșe!

Ingrediente

  • 220 g unt
  • 400 g zahăr
  • 200 g făină
  • 4 ouă
  • un plic praf de copt
  • 50 g cacao
  • puțină esență de migdale
  • sare
  • 200 g cireșe

1. Cireșele se curăță de sâmburi, se taie jumătăți și se lasă să se scurgă într-o strecurătoare.
2. Între timp, untul și zahărul se freacă, pentru a obține o cremă.
3. Se adaugă esența de migdale si ouăle, se amestecă și se pune făina amestecată cu praful de copt, sarea și cacaua.
4. Se amestecă, se adaugă cireșele și, după încorporare, se toarnă amestecul într-o tavă unsă cu puțin ulei. Negresa se coace 30 de minute și se lasă să se racească în tavă.

Sursa foto: Shutterstock