Necazurile se țin lanț pentru Celine Dion. După ce soțul i-a fost răpus de cancer, la fel și tatăl, acum ea face anunțul. Nu mai e nicio soluție, trebuie operată!

Celine Dion operata ureche

Pe cântăreața canadiană Celine Dion pare că o urmărește ghinionul. după ce în ianuarie și-a anulat concertele din cauza unor probleme la corzile vocale, iată că apar noi probleme.

Miercuri artista a anunțat că nu are de ales și trebuie să-și anuleze toate reprezentațiile pentru că urmează să fie operată la ureche.

Fără a intra în amănunte, cântăreața a transmis fanilor că are probleme cu urechea internă. Până acum, într-un an, un an și jumătate, a reușit să le țină sub control cu picături speciale pentru urechi, însă situația s-a agravat în ultima vreme, auzul fiindu-i afectat, la fel și abilitatea de a cânta.

'Nu prea am avut noroc în ultima perioadă', a recunoscut cântăreața în vârstă de 49 de ani pe o rețea de socializare. 'Abia așteptam să-mi reiau concertele și se întâmplă asta. Pur și simplu nu pot să cred! Cer scuze celor care plănuiau să vină în Las Vegas să-mi vadă show-ul. Știu că e dezamăgitor și îmi pare rău', a mai transmis Celine Dion fanilor.

Concertele anulate sunt cele din perioada 27 martie – 18 aprilie.

Celine Dion abia își reluase concertele, în ianuarie având probleme cu corzile vocale și o răceală cruntă, ambele afectându-i vocea.

Citește și: