S-au despărțit când toată lumea aștepta nunta. O actriță faimoasă s-a despărțit de logodnic, după 11 ani

Natalie Dormer s-a despartit de logodnic

Natalie Dormer, cunoscută din cel mai de succes serial al momentului, 'Game of Thrones', s-a despărțit de logodnicul ei, Anthony Byrne, după 11 ani de relație.

Cei doi au dat de înțeles, în ultimele luni, că au probleme în relație, spunând că a lucra împreună, așa cum s-a întâmplat pentru filmul 'In Darkness', a adus adesea la certuri, unele dintre ele 'monstru'.

Cei doi s-au ocupat de scenariu și, pentru că nu au avut un birou, un loc alocat acestei activități, au scris de acasă. Faptul că și-au adus munca acasă și au fost nevoiți să colaboreze și să se pună de acord le-a denaturat relația. Lucrurile ar fi putut să se întâmple invers, dar în cazul lor, a munci împreună s-a dovedit a fi contraproductiv.

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare pentru 'The Tudors', în 2007. Patru ani mai târziu s-au logodit, după ce Byrne i-a cerut actriței mâna pe o barcă, în India.

Toată lumea aștepta de câțiva ani nunta care, iată, nu a mai venit.

Vezi și S-au despărțit după cinci luni de logodnă, deși păreau cei mai fericiți din lume. Și tatuajul a dispărut peste noapte

Citește și: