Natalia Oreiro, mai sexy ca niciodată. E uluitor de frumoasă la 41 de ani. Cum arată acum celebra actriță din „Înger sălbatic”

Natalia Oreiro, mai sexy ca niciodată. E uluitor de frumoasă la 41 de ani. Cum arată acum celebra actriță din „Înger sălbatic”

Natalia Oreiro i-a cucerit pe români cu rolul din „Înger sălbatic' (Muneca Brava), cu care a făcut furori în întreaga lume. Au trecut 21 de ani de atunci, dar celebra actriță din Uruguay parcă devine pe zic e trece mai frumoasă.

 

Natalia Oreiro pare că nu îmbătrânește deloc, ba din contră parcă întinerește. Celebra actriță devine pe zi ce trece mai frumoasă și nu-i dai deloc 41 de ani, arătând mai bine decât la 20 de ani.

Superba brunetă, stabilită în Argentina,  pare că are viața pe care și-a dorit-o mereu. Este mama unui băiețel și e căsătorită de 18 ani cu rockerul Ricardo Mollo, cu care are o căsnicie perfectă. Mai mult, acesta are noroc pe linie și în carieră și continuă să îmbine cu ușurință actoria cu muzica.

Natalia a început, de curând, un turneu mondial denumit „Unforgettable tour”, ajungând recent în Republica Moldova și Rusia, unde diva a oferit un spectacol chiar de neuitat. Și asta pentru că a apărut pe scenă într-o ținută absolut spectaculoasă. Natalia a purtat o rochie transparentă, ce i-a scos în evidență silueta fără cusur. Mai mult, ținuta ei a fost completată de o pereche de cizme transparente și o pelerină cu guler fantezie, care te duce cu gândul la o supereroină.

Citește și: