Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani. Actrița din „Înger Sălbatic” a trăit o dramă după ce a devenit mamă. Ea a refuzat să mai iasă din casă zile întregi

Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani. Actrița din „Înger Sălbatic” a trăit o dramă după ce a devenit mamă. Ea a refuzat să mai iasă din casă zile întregi

Natalia Oreiro împlinește duminică pe 19 mai vârsta de 42 de ani, însă arată la fel de bine ca la 20 de ani. Îndrăgita actriță a devenit cunoscută în întreaga lume, în urmă cu 21 de ani, cu rolul ei  din telenovela de succes „Înger Sălbatic (Muneca Brava). De atunci a apărut în numeroase filme și și-a făcut apariția în fața fanilor mereu cu zâmbetul pe buze, fiind o fire extrem de optimistă. Așadar, ea a reușit să ascundă drama prin care a trecut după ce a devenit mamă.

 

Superba actriță din Uruguay  își dorea foarte mult să devină mamă și a reușit acest lucru abia, în urmă cu șapte ani. Ea l-a adus pe lume pe 26 ianuarie 2012 pe Merlin Atahualpa, primul ei copil și al rockerului Ricardo Mollo (59 de ani), cu care aceasta se iubește de 17 ani.  Deși Natalia a fost în culmea fericirii când a aflat că vor deveni părinți și  nu o deranja nici măcar faptul că a luat 30 de kilograme până la sfârșitul sarcinii, ea a trecut printr-o adevărată dramă după ce a născut, întrucât a suferit de depresie postnatală.

S-a izolat la o fermă din Uruguay

Astfel, Natalia a trecut de la fericire extremă  la tristețe profundă. Aceasta nu a ieșit din casă luni întregi, nu a primit vizite și a refuzat oferte de a poza în reviste sau de a filma în campanii publicitate. În plus, îndrăgita actrița s-a asigurat că nimeni nu-l va vedea pe fiul ei. După ce a născut a plecat noaptea din clinică, pentru a nu fi urmărită de paparazzi și  nu a publicat nici o poză cu acesta. Cu toate acestea, ea s-a dovedit destul de puternică și și-a revenit  destul de repede, iar în luna iulie a decis să se întoarcă pe platoul de filmare.

Depresia postnatală este o problemă care afectează cam 15% dintre femei, în primul an după ce au dat naștere unui copil.  Simptomele depresiei postpartum vin pe nepregătite, majoritatea proaspetelor mămici așteptându-se să fie bucuroase dupa naștere, nu triste.

Această afecțiune este un dezechilibru chimic tratabil, la fel ca și depresia clinică. O parte a femeilor, dar și a bărbaților trec prin momente de tristețe după nașterea copilului, iar modul în care li se schimbă viața nu face acele momente mai ușor de suportat.Printre simptomele pe care trebuie să le aveți în vedere după naștere, putem enumera anxietatea și sentimentul de oboseală continuă, insomniile și incapacitatea de a adormi înapoi odata ce v-ați trezit, pierderea sau câștigarea neplanificată în greutate, grija exagerată de a nu va răni sau de a nu răni copilul, lipsa interesului față de activitățile ce obișnuiau să vă facă placere.

Citește și: O mai ții minte pe simpatica roșcată care cânta „ I’m a Barbie girl, in the Barbie world”! În 2001, i s-a întâmplat ceva fantastic iar acum trăiește un basm

Copilul are acum șapte ani

Cu toate acestea, actrița a declarat ulterior la câteva luni, după ce a născut că venirea pe lume a lui Merlin a fost un moment de fericire. „Am trăit un moment de bucurie, un cuvânt care definește, de asemenea, și personalitatea mea. Am avut o sarcină liniștită, în care am dormit mult pentru că trupul meu îmi cerea să mă opresc din activitate. A fost pentru prima dată în viața mea când nu mă simțeam în stare să muncesc. De fapt, când m-am întors în Columbia, am acceptat foarte puține joburi și din septembrie(n.r.-cu cinci luni înainte să nască) eu și soțul meu am plecat să locuim la țară (la ferma sa din Carmelo, Uruguay), în pace absolută. Mergeam în oraș doar pentru controlul medical. Din păcate, mi-am născut fiul prin cezariană, deși am vrut să fac acest lucru în cel mai natural mod cu putință, însă el a vrut altfel. (…). Să-l aduc pe lume a fost cel mai important moment din viața mea”, a declarat aceasta.

 

Natalia Oreiro împlinește pe 19 mai 42 de ani

 

Natalia este însă acum mai fericită ca niciodată și are succes pe linie în carieră, fiind premiată în 2017 pentru întreaga sa carieră cu un disc de platină. În ciuda faptului că duminică va împlini 42 de ani, frumoasa actrițăa fișează aceeași siluetă ca în tinerețe și este într-o formă fizică de invidiat.

Citește și: