Această femeie nu a știut că e însărcinată până a intrat în travaliu: ”Abdomenul meu era perfect plat”. Iată cum a fost posibil

bebelus

Charlotte Thomson, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Marea Britanie, a avut surpriza vieții ei când, într-o zi, din senin, a intrat în travaliu. Nici măcar nu știa că era vorba despre travaliu. Nici măcar nu știa că era gravidă. Deși pare de necrezut, explicații pentru această situație există.

Charlotte, asistentă la o grădiniță, a avut menstruație întreaga sarcină. O raritate, dar nu ceva nemaiauzit.

În plus, în în ultimele 9 luni se îmbrăcase cu hainele obișnuite. A luat în greutate, în 9 luni, doar 1,3 kilograme, așa că nu avea de unde să bănuiască faptul că era însărcinată. 'Stomacul meu era perfect plat', ăși amintește femeia.

În decembrie 2015, Charlotte s-a trezit la 2.30 noaptea și se simțea foarte rău. Sângera și avea crampe puternice la stomac. 'Am luat niște paracetamol și am sperat că-mi va trece. Însă durerea a devenit și mai intensă. Eram în agonie'.

O oră mai târziu, se simțea în continuare rău. Sângele o speria cel mai tare, mai ales că 'perioada delicată' a lunii trecuse deja.

'Știam că ceva nu era deloc în regulă, așa că am chemat un taxi și m-am dus la spital', povestește femeia.

 Ajunsă la spital și examinată, lui Charlotte i s-a spus că are nevoie de o moașă. 'Le-am spus că trebuie să fie o greșeală', își amintește femeia. Însă, 10 minute mai târziu, o ecografie a scos la iveală faptul că era însărcinată în 9 luni și în plin travaliu.

Lesne de imaginat panica de care a fost cuprinsă tânăra. Nu avea nimic din lucrurile necesare cu ea. În plus, se temea de ce vor spune părinții când vor afla că va avea un copil.

La 4.30, o asistentă i-a sunat pe părinții lui Charlotte, ambii în vârstă de 50 de ani, și le-a spus că fiica lor este însărcinată. Lynne și Vincent Thomson au crezut inițial că fiica lor e gravidă în doar câteva săptămâni și că a ajuns la spital din cauza unui avort spontan.

Însă odată ajunși la spital au primit bine vestea că vor fi bunici. Două ore mai târziu își puteau ține deja nepoata în brațe.

Bebelușul pur și simplu s-a ascuns sub coaste

 Dar cum a fost posibil ca sarcina să nu fie deloc vizibilă? După cum au explicat medicii, micuța Molly, bebelușul adus pe lume de Charlotte, pur și simplu 's-a ascuns sub coaste'.

'E o nebunie și să mă gândesc că am avut în pântec un copil în tot acest timp! Când mama a sunat la muncă să anunțe că nu pot veni, pentru că abia am născut, toți au rămas mască, pentru că mă văzuseră cu o zi înainte și nu aveam burtă deloc', povestește Charlotte, acum o mămică experimentată.

Două zile mai târziu de la nașterea surpriză, mama și fiica au fost externate. 'Prietenii nici nu m-au crezut că am născut un copil până ce nu le-am arătat o fotografie cu Molly', mai spune Charlotte, care poartă în continuare aceeași mărime la haine, ea neavând de dat jos niciun kilogram după sarcină.

Cât despre tatăl lui Molly, acesta e un fost iubit care nu mai e demult în peisaj. 'Abia aștept să-i spun lui Molly cum am aflat că urma să o am. Nimic din ceea ce va face ea vreodată nu mă va putea surprinde ca ziua în care a venit ea pe lume', mai spune femeia care a devenit mamă fără niciun avertisment, dar care nu regretă nicio secundă cele întâmplate.

'N-aș schimba-o pe Molly pentru nimic în lume. Mă simt atât de norocoasă…', mai spune Charlotte.

Vezi și E impresionant ce a făcut o femeie înainte de a-și da bebelușul spre adopție|VIDEO

Citește și: