Mușchiuleț de porc umplut

Mușchiuleț de porc umplut

Prietenei mele i se părea complicată orice rețetă care implică carne și umplutură. După de a făcut rețeta asta…nu o mai oprește nimeni din făcut rulade de carne și alte umpluturi.

Ingrediente:

  • un muchiuleț subțire de porc
  • 6 roșii uscate conservate în ulei
  • un kg spanac
  • 250 g mozzarella
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • 1. Spanacul se curăță, se spală în mai multe ape și apoi, bine scurs, se pune la călit în 125 g unt.
    2. Se presară cu sare, se amestecă, și se lasă pe foc până ce este gata.
    3. Carnea se taie în două pe lung fără a o decupa complet, se pune un strat de spanac, restul se oprește pentru servit, se așază felioare de mozzarella și roșii tăiate. Se leagă, se rumenește în restul de unt pe ambele părți și apoi se lasă la cuptor pentru 40 de minute maximum. Se potrivește gustul de sare și piper.

    Citește mai multe rețete pe site-ul www.rețetepractice.ro