Muschi file pe pat de cușcuș cu sos pesto

Muschi file cu garnitura de cuscus cu sos Pesto

Nu multa lume stie sa gateasca cușcuș dar si cand este preparat corect atunci sa te ții nenica! Ți se topește in gura, nimic altceva! Deci, incercam un cușcuș cu sos pesto?

Credit foto:Shutterstock

Ingrediente
● 500 g mușchi filé porc
● 250 g cuşcuş
● 250 ml supă de vită, pui sau
legume
● 2-3 linguri ulei
● o lingură sos pesto
● 200 ml apă
● sare ● piper
● cimbru

Preparare:
1. Mușchiul se spală și se
condimentează cu sare, piper
și cimbru.
2. Se pune apoi într-un vas cu
2 linguri de ulei și 200 ml apă,
se acoperă cu folie alimentară
și se dă la cuptor 30 de minute.
Pentru a se rumeni frumos, se
îndepărtează folia și se mai ține
10 minute la cuptor.
3. Cușcușul se acoperă cu supă
fierbinte și se lasă 5-10 minute.
Se adaugă o lingură de ulei și
sosul pesto.
4. Se potriveşte de sare şi piper,
se amestecă şi se lasă 5 minute sa se odihneasca.
Se servește lângă friptură.

Loading...