Mușchi de porc împănat

Mușchi de porc împănat

Avem aici cea mai ușoară rețetă de mușchi de porc împănat! Mare păcat ar fi dacă nu încercați și voi rețeta!

Ingrediente

  • un muşchi file de porc
  • 3 cârnaţi lungi
  • un pachet unt
  • o lingură cimbru
  • sare
  • piper
  • 1. În carne se face un gol cât să încapă cei trei cârnaţi, cu ajutorul cozii lungi a unei linguri de lemn.
    2. Se umple muşchiul astfel perforat cu cârnaţii şi se unge pe toată suprafaţa cu unt.
    3. Se aşază în tava de copt şi se presară cimbru, sare şi piper.
    4. Se lasă la cuptor aproximativ o oră, până când din carne nu mai iese suc roz, ci alb. Se lasă apoi 10 minute să stea înainte de a-l tăia şi servi.

    Sursa foto:Shutterstock