MUȘCHI CU SOS BECHAMEL

► Ingrediente
► 800 g mușchi de porc
►sare
►piper 
►150 ml vin alb
►cimbru
►2 linguri ulei de măsline
►5-6 căței usturoi
Pentru sosul bechamel:
►75 g unt
►2 linguri făină
►un praf nucșoară
►300 ml lapte
►4-5 morcovi
►batoane crocante cu susan

► Preparare:
1. Se curăță usturoiul, se spală și se macină împreună cu cimbrul. Se amestecă cu uleiul, vinul, sarea și piperul și se obține un sos aromat.
2. Se toarnă peste bucata de carne, se acoperă cu folie de aluminiu și se bagă în cuptor. Separat, se topește untul, se stinge cu făină și cu laptele fierbinte și se condimentează cu sare, piper și nucșoară.
3. După ce s-a făcut mușchiul de porc, se feliază și se servește cu sosul bechamel, morcovi fierți și batoane crocante cu susan.

Loading...