A murit tatăl actorului Dwayne „The Rock” Johnson. A fost unul dintre cei mai cunoscuți luptători de wrestling

A murit tatăl actorului Dwayne „The Rock” Johnson. A fost unul dintre cei mai cunoscuți luptători de wrestling

Rocky Johnson, tatăl actorului Dwayne „The Rock” Johnson, a murit. Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani, și era unul dintre cei mai cunoscuți wrestleri din lume.

 

Tatăl starului hollywoodian Dwayne „The Rock' Johnson a murit miercuri, pe 15 ianuarie. Rocky „Soul Man' Johnson și-a început cariera în anul 1960 la National Wrestling Alliance. Acesta s-a retras din competiții în anul 1991. Anunțul despre moartea lui Rocky Johnson a fost făcut de WWE.

Dwayne „The Rock' Johnson nu a făcut niciun comentariu legat de dispariția tatălui său.

După ce s-a retras din sport, în 1991, Rocky Johnson, a început să îl antreneze pe fiul lui, The Rock, care şi-a început cariera tot în wrestling şi a devenit una dintre cele mai importante figuri în acest sport. Despre asta el scria în autobiografia „Soulman: The Rocky Johnson Story' că este una dintre cele mai mari realizări ale lui.

Johnson, născut şi crescut în Nova Scotia, şi-a început cariera la jumătatea anilor 1960 ca parte a National Wrestling Alliance. A fost primul afro-american ce a câştigat titlurile la categoria grea în Sud, Georgia şi Florida înainte de a se dedica wrestlingului cu WWE în 1983.

Citește și: