A murit Leo Iorga. Imagini de la ultimul concert al artistului. Când și-a făcut apariția pe scenă, fanii s-au emoționat până la lacrimi

tumoarea lui Leo Iorga a recidivat

A murit Leo Iorga. Fostul solist al trupei Compact s-a stins din viață sâmbătă, după o luptă lungă cu canerul. Anunțul trist a fost făcut de cântărețul și compozitorul, Adrian Ordean. Leo Iorga avea 54 de ani și, în ultimii ani de viață, a avut numeroase probleme de sănătate.

 

Cântărețul și compozitorul Adrian Ordean a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că Leo Iorga, fostul său coleg de trupă, a murit.

„Acum cinci minute, colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună… Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna', a scris Adrian Ordean pe Facebook.
Leo Iorga s-a luptat mult timp cu o boală necruțătoare și în ultimul timp a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală

 

Fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, solistul Leo Iorga a lansat hituri ca: „Singur în noapte”, „Mă voi întoarce”, „Să te gândeşti la mine”, „Toamnă în sufletul meu”, „Trenul pierdut”, „Ploaia”, „Cine eşti tu, oare?”, ”Cine-i vinovat?”, ”Te visez mereu”.  Leo Iorga a cântat ultima dată în luna iunie, la un restaurant din Capitală. Fanii au fost emoționați până la lacrimi când artistul și-a făcut apariția pe scenă. Acesta a fost nevoit să stea pe un scaun pentru a cânta.