Motivul uluitor pentru care o fetiță de 12 ani trăiește în casă cu 31 de câini

Motivul uluitor pentru care o fetiță de 12 ani trăiește în casă cu 31 de câini

Agung Dewi Laina Pertini, o fetiță de 12 ani  trăiește în casă cu 31 de câini pe care i-a salvat de pe stradă, oferindu-le mâncare, adăpost, protecție  și iubire, într-un sat unde autoritățile obișnuiesc să omoare câinii ca să nu răspândească boli.

Familia ei trăiește într-o casă mică din satul Mas, districtul Ubud din Bali, Indonezia,  iar fetița a început să adune și să hrănească câinii de pe stradă, după ce în 2015, un patruped a ajutat-o să se facă bine după ce s-a îmbolnăvit de o enterocolită severă din cauză că a mâncat pâine mucegăită, pe care a cumpărat-o de la un magazin. A fost inconștientă două zile și a fost îngrijită timp de două săptămâni într-un spital din Gianyar.

Gung Dewi, așa cum îi spun apropiații, era atât de slăbită încât nici nu mai putea să mănânce sau să bea. Într-o zi, tatăl ei, Oka Yasna, a găsit un câine mic și negru pe stradă în timp ce mergea spre spital. El l-a luat și i l-a dus fiicei lui. La spital, micuța s-a bucurat atât de tare de cadou, încât acesta a făcut-o să se ridice din pat, în dorința de a se juca cu el. Aceasta a vomitat de trei ori, s-a așezat în fund, a zâmbit și a luat cățelul în brațe. „ A doua zi a cerut să meargă acasă. A spus că se simte mai bine și că și-a revenit și vrea să meargă acasă să aibă grijă de cățelul ei, iar doctorul a fost de acord', a povestit tatăl.

Fetița și părinții ei au fost de părere că patrupedul, pe nume Salem, a fost salvatorul ei, și acum face parte din viața lor, iar de atunci au tot adoptat căței de pe străzi și au devenit protectorii lor, întrucât autoritățiile indoneziene obișnuiesc să ucidă câinii maidanezi ca să nu răspândească boli.

Citește și: Caz revoltător în Italia. Un cuplu trăiește un adevărat coșmar după ce le-a fost luată fetița și dată spre adopție pe motiv că sunt prea în vârstă pentru a o crește

Și-a vaccinat toți cățeii

La un moment dat,  mai mulți hingheri au venit la casa lor să le ucidă câinii spunând că se tem că ar fi infectați cu rabie. „M-am opus acțiunii lor și le-am spus că toți câinii sunt vaccinați. Le-am arătat actele ce dovedeau acest lucru. Familia noastră a luptat să protejeze acești câini', a mai spus Oka, precizând că el nu vrea ca fiica lui să fie iar tristă și bolnavă, văzând modul crud în care sunt tratați câinii.

La un moment dat, familia fetiței ajunsese să aibă în casă 62 de câini, iar Dewi susține că știe ce vrea să facă când o să fie mare. „Nu-mi place să văd că oamenii ucid câini. Eu vreau să mă fac polițistă ca să-i arestez pe oamenii care fac acest lucru', a declarat fetița.

Citește și: