Motivul pentru care Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva s-au căsătorit în Bulgaria

Motivul pentru care Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva s-au căsătorit în Bulgaria

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrvă formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi au preferat să îşi ţină relaţia departe de ochii lumii, dar cu toate acestea, vestea că s-au căsătorit în mare secret, departe de România, a reuşit să îi uimească pe toţi.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. se iubesc discret de mai bine de șapte ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria, la malul mării, într-un cadru restrâns, alături de familie și de câțiva prieteni.

Deși toată lumea se aștepta ca fericitul eveniment să fie unul spectaculos, Ștefan Bănică Jr, a explicat în cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, că a decis să facă o ceremonie discretă, deoarece aşa i se pare normal şi firesc. Mai mult de atât, Ştefan Bănică Jr. a dezvăluit că peisajul a fost unul de poveste, iar persoanele invitate au fost numai rudele şi cei mai apropiaţi prieteni, potrivit spynews.ro

„Da, ne-am căsătorit. Ne-am căsătorit de mult. E un lucru normal, firesc, nu știu dacă trebuie făcut cu surle și trâmbițe. S-a întâmplat, era firesc, curgea firesc lucrul ăsta. S-a întamplat într-un loc frumos, alături de prieteni și familie', a declarat Ștefan Bănică Jr., în exclusivitate, la „Dincolo de aparențe”, în urmă cu 2 ani.

Mai mult, se pare că cea care și-a dorit foarte mult ca nunta lor să aibă loc la Balcik, în  Bulgaria a fost chiar Lavinia, care e îndrăgostită de acest loc.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat', a declarat artista într-o emisiune TV,