Motivul pentru care regina nu are de gând să renunțe la tron. Are legătură cu micuța prințesă Charlotte

regina Elisabeta are o mana de lemn

Prințul Charles a împlinit 70 de ani, în noiembrie, anul trecut,  dar este încă print. Toată lumea se întreabă cât mai are de așteptat prințul de Wales ca să devină rege, iar răspunsul este că va mai dura ceva.

 

Un apropiat al reginei, care în ultimii ani a tot urmărit familia regală și munca depusă de aceasta, susține că Elisabeta a II-a nu se grăbește deloc să renunțe la tron.  Și asta, pentru că regina, în vârstă de 92 de ani, este foarte încântată de valul de popularitate pe care generația sa mai tânără l-a adus familiei regale, în special de succesul neașteptat al micuței Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a prințului William.

Citește și: Când va naște Diana Dumitrescu. Frumoasa actriță susține că a luat foarte mult în greutate: „M-am rotunjit'

Regina e fascinată de prințesa Charlotte

„Nu cred că regina va pleca de pe tron curând. Regina vede ce aduc acei băieții și nevestele lor …Prințesa Charlotte știe la doar 3 ani, cum să cucerească o mulțime. Poate că acum prin nepoții ei vede o modalitate de a sta pe creasta acestui val', a spus sursa, potrivit revistei Cosmopolitan.

Așadar, având în vedere că mama reginei a trăit până la 101 ani, prințul Charles va avea de așteptat mult și bine. Mulți britanici au criticat-o pe regină pentru decizia ei, însă alții sunt de părere că Suverana merită să se bucure de tron liniștită acum la bătrânețe.

 

Citește și: