Motivul pentru care Meghan Markle nu a felicitat-o pe Simona Halep după victoria de la Wimbledon. Serena Williams îi ia apărarea

Motivul pentru care Meghan Markle nu a felicitat-o pe Simona Halep după victoria de la Wimbledon. Serena Williams îi ia apărarea

La finala feminină de la Wimbledon, în loja regală au fost prezente cele două ducese, Kate Middleton și Meghan Markle. La sfârșitul meciului, Kate a felicitat-o pe românca noastră pentru victoria furtunoasă, însă nu și Meghan Markle.

 

„Ai făcut un meci incredibil, a fost foarte, foarte impresionant. Felicitări!’, i-a spus  Kate Middleton Simonei Halep, care a făcut o plecăciune în fața ducesei.

Simona Halep a fost foarte încântată de faptul că ducesa de Cambridge a fost prezentă la meci. Cu câteva ore înainte, declarase că o admiră foarte mult pe Kate și și-ar dori să fie prezentă la finală, iar dorința i s-a împlinit.

Serena Williams i-a laut apărarea lui Meghan Markle

Însă, toată lumea a remarcat că ducesa de Sussex a ezitat să o felicite pe Simona Halep, fapt pentru care a fost din nou criticată.

Potrivit presei britanice și americane, Meghan Markle nu a mers personal să o felicite pe Simona Halep deoarece a susţinut-o pe Serena Williams, cu care este bună prietenă, iar aceasta putea să interpreteze greşit gestul Ducesei.

Cu toate acestea, Serena i-a luat apărarea lui Meghan, declarând că ducesa de Sussex a fost impresionată de Simona și chiar s-a bucurat pentru victoria ei.

„E grozav să ai o prietenă ca ea. Este o prietenă şi o persoană minunată, de asemenea. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. Așa că este foarte bine să ai prieteni ca ea. Ea este un mare fan al sportului și ea s-a bucurat pentru Simona. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea. Atât de grozavă este, a spus Serena pentru People.

 

Citește și: