Motivul neașteptat pentru care prințesa Diana purta două ceasuri

printesa Diana purta doua ceasuri

Ne-o amintim pe prințesa Diana ca pe una dintre cele mai stilate femei. Și așa și era, ținutele sale fiind admirate și chiar copiate în toată lumea. Însă în mai multe dăți, Lady Di a fost observată purtând nu un ceas, ci două, la încheietura aceleiași mâini. Un gest neobișnuit, pe care prințesa nu a simțit niciodată nevoia de a-l justifica.

Apropiații ei cunoșteau însă explicația din spatele acestei ciudățenii.

Una dintre dățile când prințesa a fost surprinsă astfel a fost la un meci de polo al soțului ei, la începutul căsătoriei. Pe mâna stângă se putea vedea ceasul ei delicat, auriu, iar lângă acesta un ceas cu curea de piele, masculin. Era ceasul de mână al soțului ei, pe care Lady Di îl purta pentru a-l simți pe Charles aproape tot timpul.

Îl purta însă și pentru a-i transmite acestuia noroc, ]n timpul meciului. Și nici nu a fost singura dată când proceda astfel. Printesa Diana era una dintre acele femei căreia nu-i păsa ce spune lumea, alegând să poarte ce dorea, dacă obiectul respectiv avea valoare sentimentală pentru ea.

La nuntă, de exemplu, a purtat tiara pe care o folosise și sora ei, în aceeași zi specială.

Din păcate, toți știm cum s-au terminat lucrurile între Diana și soțul ei. Atât cât a trăit, ea murind la vârsta de 36 de ani, la 31 decembrie 1997, Lady Di a trăit intens.

Foto: Captura YouTube

Vezi și Surpriză! După moarte apar detalii neștiute despre prințesa Diana. Iată cu cine era înrudită

Citește și:

Loading...