Motivul bizar pentru care Donald Trump poartă cravate atât de lungi. În sfârșit s-a aflat

Donald Trump cravate lungi

Președintele american Donald Trump a fost adesea ținta ironiilor din cauza cravatelor mult prea lungi pe care le poartă. Însă în spatele acestei preferințe se află un motiv.

Un politician din SUA, Chris Christie, fost guvernator al statului New Jersey, a dezvăluit în cartea sa cartea 'Let Me Finish' (Lasă-mă să termin – n. red.) că Donald Trump e convins că purtând astfel de cravate trece ca fiind mai slab.

Mai mult, însuși Donald Trump l-ar fi sfătuit pe Chris Christie să-i urmeze exemplul și să poarte în campania electorală cravate similare, pentru a părea mai subțire.

Trump e convins că oamenii mai slabi au mai mult succes în politică. Cum de băuturi dulci, carbogazoase și de mâncare de fast-food nu se poate lăsa, ca majoritratea americanilor, Trump apelează la acest artificiu pentru a obține rezultatul scontat. E discutabil însă dacă efectul este unul reușit sau nu.

În plus, cei care știu cum trebuie să cadă o cravată (vârful ei trebuie să pice în mijlocul cataramei curelei) zâmbesc pe sub mustăți.

Vezi și Au ce învăța de la Harry și Meghan! Trump, Melania și o umbrelă. Președintele american și-a arătat adevărata față

Citește și: