Monica Gabor a vorbit pentru prima dată despre sarcină și despre copiii ei cu Mr. Pink: „Chiar nu contează ce sex vor avea”

Monica Gabor a vorbit pentru prima dată despre sarcină și despre copiii ei cu Mr. Pink: „Chiar nu contează ce sex vor avea”

Monica Gabor trăiește o frumoasă poveste de dragoste în SUA, alături de iubitul ei chinez, Mr. Pink, Vedeta recunoaște că cei doi au planuri mari împreună și vor să-și mărească familia.

 

Deși s-a scris despre ea că ar fi deja însărcinată, Monica mărturisește că acest lucru nu s-a întâmplat încă, dar speră să se întâmple, pentru că ea și Mr. Pink își doresc copii împreună.

„Cred că va fi o surpriză pentru noi toți, nu știm acum când se va întâmpla', a spus Monica, într-un interviu pentru perfecte.ro.

Citește și: Iată ce face Monica Gabor în SUA. A renunțat la cariera de fotomodel pentru o meserie neașteptată

Monica Gabor și Mr.Pink își doresc copii

Mai mult, fosta doamnă Columbeanu spune că nici nu contează ce sex vor avea copiii, având în vedere că deja au un băiețel și o fetiță, pe Anthony și pe Irina, ci contează doar să fie sănătoși.

„ Acum avem o fată și un băiat, pe Irina și Anthony. Dacă vom avea alți copii chiar nu contează ce sex vor avea, important este să fie sănătoși și să aibă o relație apropiată cu toți membrii familiei', a spus Monica pentru perfecte.ro.

Monica Gabor se bucură din plin de viața în SUA, unde și-a îndeplinit visul de a deveni profesoară. Ea predă limba engleză într-un liceu din Beverly Hills, ddupă ce timp de aproape cinci ani s-a pregătit intens pentru a stăpâni la perfecție această limbă.

Citește și: