Cum îl răsfață Monica Gabor pe iubitul ei, Mr. Pink. 7 într-o zi! FOTO

Monica Gabor gatit

N-a fost tocmai cea mai norocoasă femeie din lume până acum, dacă ținem cont de faptul că a trecut deja printr-un divorț, în urmă cu 8 ani, și ani buni și-a văzut fetița foarte rar. Dar a avut mereu noroc de bani. După ce a fost ținută în puf de primul soț, Irinel Columbeanu, acum Monica Gabor este răsfățată de Mr. Pink.

Dar și vedeta din România îl răsfață, la rândul său, pe bărbatul din viața sa. Într-o singură zi, Monica i-a gătit acestuia nu mai puțin de 7 feluri de mâncare, semn că s-a transformat într-o gospodină veritabilă.

I-a făcut iubitului ei bucate românești, dar și din bucătăria asiatică. Astfel, a pus pe masă chifteluțe românești, din carne tocată, dar și din cartofi, batoane cu cereale, supă de varză kale, paste cu sos pesto din nuci, creveți la grătar și cartofi natur. Rezultatul a fost postat pe Instagram, spre deliciul și pofta fanilor.

Nu sunt singurele minunății gătite de model. Zilele trecute, Monica se lăuda că a făcut o salată de vinete în casă.

În timp ce Monica (33 de ani) locuiește în Malibu, California, într-o vilă de 3,5 milioane de dolari, fostul ei soț, Irinel Columbeanu, de 62 de ani, a rămas în vila de la Izvorani, unde locuiește alături de fetița lor, acum îajunsă la 12 ani.

Vezi și Monica Gabor a vorbit pentru prima dată despre sarcină și despre copiii ei cu Mr. Pink: „Chiar nu contează ce sex vor avea'

Citește și: