Monica Anghel a moștenit pasiunea pentru cai de la tatăl ei

Monica Anghel a moștenit pasiunea pentru cai de la tatăl ei

Artista cu una dintre cele mai bune voci din România, Monica Anghel s-a aflat într-un centru de echitație pentru filmările unei emisiuni tv, ocazie cu care a vorbit despre pasiuni sale, printre care se numără și caii, dar și despre relațiile cu oamenii speciali din viața ei.

Monica Anghel povestește că are o relație foarte frumoasă cu părinții ei și una de-a dreptul specială cu tatăl ei. „De la tata am pasiunea pentru cai', mărturisește invitata, aflată chiar într-un centru de echitație. „Bărbații sunt și ei un fel de animale, tot de turmă, și ei se sperie și vin la noi să-i liniștim, noi suntem alinarea lor. Noi, ca soții, avem rolul de a-i echilibra și de a-i hrăni. Deci, iată că asemănarea este foarte mare', spune Monica Anghel. Artista va mărturisi astăzi de la ora 16:00, la „Refresh by Oana Turcu', și că nu mai este adepta vreunei diete de slăbire.

„Nu mai țin nicio dietă, asta nu e viață, să te uiți mereu la ce mănânci, să nu poți să mănânci un mic sau să bei o bere. Am alte calități, chiar dacă nu am un corp perfect. Sunt o tipă inteligentă, cu simțul umorului și dată naibii', se amuză cântăreața.

Credit foto: Antena Stars

Monica Anghel și Oana Turcu

Tot în ediția de astăzi a emisiunii difuzate de Antena Stars, Lora mărturisește că își dorește foarte mult să devină mamă.

Credit foto: arhiva personală, Antena Stars.