Și totuși, pe cât de înspăimântător arată, pe atât de atent și sensibil e. Iar dovezile, deloc puține, sunt pe contul său de Instagram.

Recent, mezina sa, Tiana Gia, a implinit 6 luni, iar actorul i-a cântat ”La mulți ani”, înregistrarea fiind postată pe contul său de socializare. Actorul o ține cu multă atenție, ca pe un bibelou, și îi cântă cu o voce extrem de plăcută, din nou, neașteptată pentru fanii săi, semn că are mai multe talente decât lasă să se vadă.

 

View this post on Instagram

 

“Don’t we all” ? Happy 6 month Birthday to our lil’ disrupter, Tiana Gia. We’re a family of non-traditionalists so we celebrate everything ❤️✊? @laurenhashianofficial #TeamBreastMilk

A post shared by therock (@therock) on

Inițial, Tiana pare încântată de ce se întâmplă, dar, în cele din urmă, spre sfârșitul cântecului, începe să scâncească, moment în care actorul, deja un tătic cu experiență, verbalizează ceea ce Tiana încă nu poate: ”Verau lapte!”. Și cel mai probabil aceasta era, în acel moment, dorința Tianei.

În urmă cu câteva zile, actorul a mai avut o tentativă de a-i cânta fiicei sale, dar aceasta a adormit de la al doilea vers, ceea ce l-a făcut să concluzioneze că are o voce extrem de plăcută și ”eficientă”.

Foto: Instagram

Vezi și Adorabil! Dwayne ”The Rock” Johnson e un bărbat adevărat. Nu e doar plin de mușchi, ci are o inimă pe măsură. Ce gesturi face față de iubita lui

Citește și: