Moment istoric: A avut loc prima nuntă gay din familia regală britanică! L-a condus la altar fosta soție!

a avut loc prima casatorie gay din familia regala britanica

Suntem martorii unui moment istoric, care arată că regalitatea britanică trece într-o nouă fază. După ce americanca Meghan Markel, cu origini afro-americane a intrat în familia regală, iată că vine momentul în care un membru al acesteia, cu sânge albastru, să ia de soț o persoană de același sex. În weekend a avut loc prima nuntă gay din familia regală britanică.

Lordul Ivar Mountbatten s-a căsătorit cu iubitul său, James Coyle, într-o capelă privată din Devon. La ceremonie au luat parte 60 de invitați, printre care s-a aflat și fosta sa soție, Penny. De altfel, aceasta a și fost cea care l-a condus pe lord, verișor al reginei, la altar.

Tot printre invitați s-au aflat și cele trei fiice ale lordului cu fosta sa soție. Ideea ca fosta soție să-l conducă la altar a fost chiar a fetelor lor, Ella, de 22 de ani, Alix, de 20, și Luli, de 15.

Lordul și soțul său au decis să amâne pentru moment luna de miere. Cât despre destinația acesteia, vor să aleagă între Grecia și Croația.

Penny, care l-a luat de soț pe lord în 1994, știa încă de atunci că acesta este bisexual. De la începutul acestei relații, l-a susținut fără rezerve.

Nunta din weekend a beneficiat de binecuvântarea regalității britanice, lordul fiind bun prieten al prințului Edward.

Foto: Captura Video YouTube

Vezi și Prima căsătorie gay în familia regală britanică! Uite cine sunt mirii!

Citește și: