Anunț șoc! Un super-model al deceniilor trecute a fost diagnosticat cu cancer

modelul Pat Cleveland a fost diagnosticat cu cancer

Unul dintre cele mai mari modele ale anilor 60 – 70 a fost Pat Cleveland. Vedeta, care încă mai defilează pe podium și la vârsta de 68 de ani, e printre primele modele cu origini africane care s-a impus în această industrie și a rezistat, în ciuda trecerii anilor.

Chiar înainte de a fi diagnosticată, Pat defilase în cadrul unui show Tommy Hilfiger, la Săptămâna Modei de la Paris.

Chiar în timpul spectacolului, i s-a făcut rău și a fost dusă la un spital din Franța. A fost informată la scurt timp că are cancer de colon.

Vestea a căzut ca un trăsnet, mai cu seamă că asigurarea medicală a vedetei nu acoperă spitalizări în altă țară decât SUA. Prin urmare, soțul ei, Paul Van Ravenstein, a deschis un cont și așteaptă donații de la fanii lui Pat și de la cei care au colaborat de-a lungul aniloer cu aceasta.

Până acum s-au strâns 46.000 de dolari, printre cei care au vrut să ajute aflându-se și designerul Zac Posen și modelul Kimora Lee Simmons.

'Pat nu are asigurare de sănătate, are doar Medicare, care nu acoperă nimic înj afara țării. Nici nu ne-am gândit la așa ceva, pentru că Pat a fost întotdeauna foarte sănătoasă', a declarat soțul ei.

Pat a devenit faimoasă în industria modei în anii 60, fiind printre primele modele cu origini africane acceptate în această lume. A avut o mică pauză, câtă vreme și-a crescut cei doi copii, după care s-a întors pe podium. Una dintre fiicele sale, Anna Cleveland, i-a călcat pe urme și este model.

Chiar dacă vestea că suferă de cancer a venit ca un șoc, sursele spun că Pat avea probleme de sănătate de câteva luni.

Vezi și Credea că va muri de cancer. Ce i-a cerut, cu limbă de moarte, soția lui Tom Hanks acestuia

Citește și: