Ashley Graham a născut primul ei copil! Modelul a arătat fanilor și prima fotografie cu acesta

Ashley Graham a nascut

Modelul Ashley Graham și soțul ei, Justin Ervin, au devenit părinți pentru prima oară, recent, iar acum au arătat și primele fotografii cu bebelușul.

Chiar dacă fanii așteptau nerăbdători să vadă cum arată băiețelul celor doi, aceștia au ales să nu facă (încă) vizibil chipul acestuia.

'La ora 6 seara, pe 18.01. 2020, bulgărașul nostru de iubire, de 3,31 kilograme, a venit în această lume', a scris modelul.

Alături de anunț, au fost publicate și două fotografii alb-negru în care poate fi văzuta o mânuță (perfectă) de bebeluș, ținută, pe rând, în palmă, atât de de mamă, cât și de tată.

În urmă cu două săptămâni, aceasta anunța nașterea simplu: 'La 6 seara, sâmbătă, viețile noastre s-au schimbat în bine', adăugând și două inimi, una roșie și una albastră.

Graham, în vârstă de 32 de ani, model pentru femeile cu greutate, a anunțat că este însărcinată în august. Aceasta este căsătorită cu Ervin, în vârstă de 31 de ani, în 2010. În luna noiembrie, anul trecut, a lăsat să-i scape și sexul copilului.

Deși a luat mari proporții în sarcină, Graham s-a bucurat la maximum de această perioadă, afișându-și cu mândrie atât burtica, deloc mică, cât și celulita. Nu a ascuns nimic întreaga sarcină, procedând pe dos față de cum fac marea majoritate a vedetelor.

Vezi și Ea e vedeta care a luat deja 23 de kilograme în sarcină. Și va naște abia la anul!

Citește și: