Îți vine să crezi că are 62 de ani? Corpul chiar poate să nu aibă vârstă! Care e secretul bunicuței care arată ca o puștoaică

face sport cate doua ore pe zi

La 62 de ani, Sheila Kiss este model. La vârsta la care alte femei sunt ocupate cu nepoții și așteaptă pensia, britanica se antrenează zilnic câte două ore, șase zile din șapte.

Nimănui nu-i vine a crede că femeia e trecută bine de 60 de ani, așa că Sheila trebuie să le reamintească în mod constant tinerilor de 20 de ani că le-ar putea fi nu doar mama, ci și bunică. E pur și simplu asaltată de aceștia pe rețelele de socializare.

Sheila, care trăiește în Birmingham, s-a apucat de fitness câmd a împlinit 30 de ani, după ce a născut pentru a doua oară.

Nu și-a propus neapărat să slăbească, ci să-și tonifieze corpul. La 40 de ani s-a apucat să ridice greutăți, dându-și seama că acestea erau cele mai bune exerciții pentru a-și modela mușchii, care în mod normal 'intră la apă' pe măsură ce înaintăm în vârstă.

De atunci, se antrenează, inclusiv cu greutăti, timp de două ore pe zi, șase zile din șapte. Spune că acum e în cea mai bună formă din viața ei și mai flexibilă ca niciodată.

Vezi și Are 61 de ani și nu se lasă! Ce exerciții face Melanie Griffith la sală. Tu ai putea? Uite și cum arată în bikini

Citește și: