Mister și romantism în ”Din dragoste pentru Lilah” de Nora Roberts

”Din dragoste pentru Lilah” de Nora Roberts

Dacă vrei o poveste plină de mister, pericol și mult romantism, citește cel de-al treilea volum al seriei surorilor Calhoun, ”Din dragoste pentru Lilah” de Nora Roberts. La casa cu turnuri, se ivește din senin furtuna – la propriu și la figurat, chiar atunci când lucrurile păreau că stau cum nu se poate mai bine.

”Din dragoste pentru Lilah” ne înfățișează povestea Lilahei, cea mai relaxată șimai puțin dornică de a-și gpsi un partener dintre surorile Calhoun. C. C. tocmai se întoarce din luna de miere, iar Amanda plănuiește nunta cu Sloan. Bineînțeles că mătușa Coco este în culmea fericirii. În plus, au reușit să salveze conacul. Totuși vânătorii de comori, hoții și chiar și criminalii le dau târcoale cu gândul la minunatul colier cu smaralde care trebuie să fie ascuns pe undeva pe proprietatea lor. În aceste împrejurări, Lilah salvează din valurile mării un tânăr profesor de istorie.

Află ce surprize îți mai rezervă colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei în luna martie!

”Din dragoste pentru Lilah”, liniștitul profesor își riscă viața

Vei afla citind cartea cum a ajuns Max în mijlocul oceanului și ce legătură are cu cel mai periculos dintre vânătorii de comori… Până atunci, îți mai spunem că tânărul profesor de istorie este pe dată vrăjit de farmecele roșcatei cu ochii verzi. Zbătându-se între viață și moarte o crede o sirenă din povești venită să-l salveze. Chiar dacă Maxwell Quartermain este un savant adâncit în cărțile sale și un viitor scriitor talentat, este și un bărbat pasional. Lilah este mai puțin impresionată de el, deși îl consideră… drăguț. Dar pericolele și lupta împotriva vicleanului William Livingston, alias Peter Mitchell, s-ar putea să-i unească mai mult decât ar putea crede.

Citește și alte cărți din seria surorilor Calhoun:

”Curtând-o pe Catherine”, primul volum din seria surorilor Calhoun de Nora Roberts

Un bărbat pentru Amanda, greu de găsit…

Delectează-te în weekend cu o nouă carte de Nora Roberts: ”Din dragoste pentru Lilah”, pe care o poți procura la prețul special de doar 9.99 lei. Volumul apare pe 10 martie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Loading...