Misha și Connect-R, în vacanță pe insula îndrăgostiților, la doi ani de la divorț. S-au împăcat?

Misha și Connect-R, în vacanță pe insula îndrăgostiților, la doi ani de la divorț. S-au împăcat?

Au anunțat că au divorțat în urmă cu doi ani, însă viața îi ține unul lângă celălalt, dat fiind faptul că au împreună un copil. Însă, există voci care susțin că, de fapt, Connect-R și Misha s-ar fi împăcat și din punct de vedere amoros. Iar cea mai recentă fotografie postată în mediul online ar susține această ipoteză.

În urmă cu doi ani, Misha și Connect-R și-au uimit fanii anunțând că au divorțat. Cu toate acestea, ei au continuat să se vadă destul de des de dragul fetiței lor. Cei doi au plecat din nou împreună în vacanța și au ales ca destinația insula îndrăgostiților, Santorini. În plus, mai multe detalii îi dă de gol că cei doi s-ar fi împăcat.

Cei doi au postat pe rețelele de socializare mai multe imagini  superbe din vacanța lor de vis, iar unele chiar le-au dat de gândit fanilor. Ei și-au început vacanța în Portugalia, iar apoi au mers în superba insulă grecească Santorini, o destinație preferată a cuplurilor de îndrăgostiți. Deși cei doi au susținut până acum că merg împreună în vacanță de dragul micuței lor, de data aceasta cei doi par să se comporte ca un cuplu adevărat. Artistul a postat o imagine în care și-au asortat îmbrăcămintea.  Misha poartă o cămașă identică cu pantalonii artistului, pe care, cel mai probabil,  a „împrumutat-o' de la fostul ei soț, așa cum face orice cuplu de îndrăgostiți, după cum au remarcat imediat și fanii celor doi.

„Au împărțit pijamaua, foarte frumos', „Sunteți foarte frumoși împreună. Să dea Dumnezeu, să fiți toată viața așa', „De când aștept să văd o poză cu voi doi!', „ Îmi place că Misha poarta cămașa ta', „Nimic mai frumos,  o familie fericită', au scris fanii.

 

Citește și: