Emisiunea se va difuza în fiecare zi de joi și vineri, de la ora 21.15. Scopul show-ului este acela de a găsi cele mai frumoase și harnice fete de la sat, dar și talentele autentice din nouă regiuni istorice ale țării: Maramureș, Bucovina, Oltenia, Muntenia, Moldova, Transilvania, Crișana, Banat și Dobrogea.

Câștigătorii vor fi desemnați de un juriu format din Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși.

jurati emisiune Ie RomanieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedetele dau o mână de ajutor

Mircea Radu și caravana “Ie, Românie” cutreieră de câteva săptămâni țara, în căutare de fete mândre, tradiții și localnici talentați. În fiecare regiune, prezentatorul show-ului a avut drept ajutoare două vedete. Zilele trecute, în Oltenia, Mircea i-a avut alături în demersul său pe interpreții Maria Cârneci și Jean de la Craiova.

“A fost o experiență extraordinară vizita în Oltenia. Am înregistrat aici chiar un record de participare, căci în Oltenia au venit cele mai multe fete la concurs”, a declarat Mircea Radu. Singurul său regret după această vizită a fost că nu a apucat să se bucure decât de un pahar de zaibăr oltenesc.

Emisiunea ”Ie, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone ale regiunilor istorice, cu scopul de a descoperi oameni care pot reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre emisiuni va avea doi invitați speciali, două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați.

După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională, în fața juriului. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite în regiunile cutreierate.

Foto: Antena 1

Vezi și premiile puse la bătaie.

Citește și: