Miranda Kerr a devenit mamă a treia oară! E tot băiețel. Ce nume frumos a ales

Evan Spiegel, de 27 de ani, cu o avere de 4,1 miliarde de dolari, a creat, împreună cu un fost coleg de facultate (Stanford), aplicația Snapchat, pentru telefonul mobil, tot în 2011. Circa 170 de milioane de oameni folosesc Snapchat în fiecare zi. De menționat e că Spiegel e soțul modelului Miranda Kerr, cea care îi va naște curând și un copil.

Miranda Kerr a devenit mamă a treia oară la 36 de ani. Celebrul fotomodel este în culmea fericirii.

Anunțul a fost făcut marți de reprezentantul vedetei, care a confirmat că Miranda a adus pe lume tot un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al fotomodelului cu Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, care este mai tânăr cu 7 ani decât soția sa.

 

Ei mai au împreună tot un băiețel, Hart, în vârstă de un an. De asemenea, frumoasa șatenă mai are un băiețel, în vârstă de 8 ani, Flynn, cu primul ei soț, actorul Oralndo Bloom.
Kerr și Spiegel au ales ca numele pentru celui de-al doilea copil al lor să fie Myles.

„Ne bucurăm nespus pentru venirea pe lume a lui Myles și apreciem fiecare cuvânt bun și urare pe care am primit-o. Nu am putea fi mai fericiți să-l primim în familia noastră pe frumosul nostru fiu', a declarat Miranda, într-o postare de Instagram, unde a dezvăluit și numele micuțului.

Fostul îngeraș Victoria’s Secret a anunțat că este însărcinată în luna martie. De atunci, Miranda și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii pe contul ei de INstagram, unde a postat periodic imagini cu burtica de gravidă.

Evan Spiegel, de 29 de ani, are o avere de 4,1 miliarde de dolari, după ce a creat, împreună cu un fost coleg de facultate (Stanford), aplicația Snapchat, pentru telefonul mobil, în 2011. Circa 170 de milioane de oameni folosesc Snapchat în fiecare zi.

Citește și: