Mirabela Dauer: ”Mi-ar plăcea să fiu distribuită într-un musical pe Broadway!”

Mirabela Dauer: ”Mi-ar plăcea să fiu distribuită într-un musical pe Broadway!”

Una dintre cele mai simpatice și îndrăgite cântărețe de muzică ușoară și membru în juriul show-ului „Bravo, România!', Mirabela Dauer, ne-a povestit unde a petrecut recentele sărbători, dar și printre multe altele, surpriză, va lansa o carte!

 

Cum ați descrie experiența de membru în juriul 'Bravo, România!'?
Aș putea spune că este un vis împlinit. Este o emisiune specială, cu oameni speciali, cu emoție și povești frumoase despre viață și asta mă face să mă simt și eu specială. Îmi place această frumoasă experiență și o voi descrie simplu: emoție, bucurie, ambiție, iubire pentru oameni…

Taximetriști, bucătari, corporatiști sau vatmani RATB au încercat să prezinte onorabil, în acest show, momente de musical. Ce apreciați cel mai mult la oamenii pe care îi jurizați?
Sinceritatea participanților.

În afara concursului, care este spectacolul de musical care vă impresionează foarte mult?
Orice musical de calitate mă impresionează.

V-ar plăcea să fiți distribuită într-un musical de anvergură?
Normal că mi-ar plăcea. Mi-e greu să aleg unul, dar… să fie pe Broadway!

Cum și unde ați petrecut mini vacanța de Paște și de 1 Mai?
Așa cum se cuvine. Într-un loc splendid împreună cu oameni dragi. Am avut o mică, dar foarte frumoasă vacanță în Grecia, o țară pe care o ador.

Povesteați recent că ați slăbit 11 kg în doi ani. Felicitări! Prin ce metodă ați reușit?
Destul de simplu. De aproape doi ani beau în fiecare dimineață, pe stomacul gol, o lămâie stoarsă într-o cană cu apă fierbinte. În rest, nicio altă schimbare.

Cum vă mențineți, mai ales că este cea mai grea etapă?
Cred că dacă lași sufletul să-ți lumineze trupul, asta se vede imediat. Și mai ales se simte. Avem vârsta pe care ne-o dorim dacă știm să-i dăm fiecărei zile șansa să fie cea mai frumoasă.

De sufletul dv. cine este cel mai aproape?
Nu am să dau nume, dar am prieteni buni care-mi sunt aproape necondiționat și pentru asta mă simt norocoasă și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi.

Dacă ar fi să dați timpul înapoi, prin ce moment al vieţii v-ar plăcea să mai treceți?
Oooo, sunt atât de multe… Îmi este foarte greu să aleg unul, dar cu siguranță sentimentul de iubire pe care îl simt din partea publicului l-aș retrăi la nesfârșit.

Ce capricii nu vă refuzați niciodată?
Păi… sushi, mâncarea chinezească, masajul și plimbările pe malul mării.

Care este, pentru dumnevoastră, cel mai frumos loc din lume?
Cred că Locurile Sfinte din Israel.

Privindu-vă acum din afară, ce sfat v-ați da?
Fii exact așa cum simți să fii!

Cum arată momentele de fericire pentru dumneavoastră?
Sunt fericită alături de cățelușii mei. Am doi, am avut trei, dar unul a plecat în urmă cu doi ani, era cel mai bătrâior. Iar acum am un bichon, băiețel, și o fetiță, lupoaică. De asemenea, sunt fericită când le dăruiesc cadouri și surprize celorlalți și mai sunt fericită când întâlnesc oameni frumoși.

Ne puteți împărtăși o mare dorință?
Mi-aș dori să pot face oamenii mai buni.

Care sunt următoarele proiecte în materie de muzică?
Am multe proiecte. Am înregistrat piese noi și pregătesc un album care va apărea pe piața în scurt timp. Și mai am o surpriză: împreună cu acest album voi lansa și o carte despre mine și prietenii mei. Deocamdată atât pot să vă spun.

 

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Sărbătorile de Paște și 1 Mai au mișcat acul cântarului?
Nu, deloc. Pentru mine sărbătorile nu înseamnă un exces de mâncare. Dimpotrivă. Prefer să mă bucur de locurile în care mă aflu și de oamenii pe care îi am în preajmă.

 

Nu pot trăi fără…

Cățelușii mei – 'Zaza și Lucky sunt copiii mei, eu așa îi consider.'
Soare – 'Pentru îmi dă o stare de bine și energie. Eu sunt o ființă solară, îmi place vara, anotimp în care sunt și născută, dar ador și destinațiile călduroase.'
Sinceritate – 'Este unul dintre principiile mele în viață și consider că dacă te respecți pe tine, în primul rând, dar și pe ceilați, merită să fii sincer.'

 

Credit foto: Antena 1