Mirabela Dauer: „Îmi plac shaorma și Tarkan”

Mirabela Dauer: „Îmi plac shaorma și Tarkan”

Îndrăgita cântăreață Mirabela Dauer se va remarca încă din prima ediție a noii emisiuni 'Bravo, România' cu replici amuzante și reacții surprinzătoare.
Prima ediție a show-ului „Bravo, România!' aduce pe scenă marți, 5 aprilie, de la 20.30, la Antena 1 și o echipă de lucrători la shaormerie. Deciși să lupte pentru o cauză nobilă și plini de voie bună, cu umor și foarte deschiși la propunerea de a participa în show, aceștia vor pune în scenă un număr artistic cu care speră să câștige. Scopul: sprijinirea înființării unei cantine pentru nevoiași. Din grupul lor se va remarca un tânăr foarte carismatic, pe care jurata Mirabela Dauer îl va îndrăgi pe loc.

„Dacă știam că există în România un Tarkan, nu mai plecam în Turcia să-l văd. Eu sunt un om simplu, îmi plac shaorma și Tarkan', a recunoscut amuzîndu-se cântăreața. Mai mult decât atât, Mirabela îi va cere tânărului să și interpreteze, singur, o bucată dintr-o piesă a lui Tarkan. „Dacă mai cânta puțin, leșinau domnii ăștia', va concluziona jurata.

Bravo, Romania!' este un concept nou, un show care reunește români speciali, pe care îi întâlnești în viața de zi cu zi, fără să știi cât sunt de simpatici, de generoși sau plini de viață. Echipe din diverse domenii, care nu au nicio legătură cu scena, își unesc forțele pentru o cauză nobilă. Performanțele lor vor fi evaluate de un juriu gata să observe și să noteze numărul de musical al fiecărei echipe. Așa se face că Mirabela Dauer va face echipă la pupitrul juriului cu alți trei domni care nu sunt străini de luminile scenei: Mihai Petre, Răzvan și Dani.

Credit foto: Antena 1

Cei patru jurați ai concursului sunt Razvan și Dani, Mirabela Dauer și Mihai Petre.

Credit foto: Antena 1