Drama neștiută a Mirabelei Dauer: „M-a lovit cu fierul de călcat și mi-a promis că mă omoară”

mirabela dauer, batuta crunt de fostul sot

La 72 de ani, Mirabela Dauer are cu siguranță multe povești în spate. A fost căsătorită de două ori, dar niciunul dintre mariaje nu a rezistat. Mai cu seamă al doilea mariaj a făcut-o profund nefericită.

Într-o emsiune recentă la Pro TV, cântăreața a mărturisit că în căsătoria cu regizorul de televiziune Traian Popovici a suferit bătăi crunte. Ea a fost cea care a cerut divorțul, nemaiputând trăi așa. Din păcate, însă, fostul ei soț a câștigat custodia copilului lor, Alexandru.

'Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu', a povestit Mirabela Dauer.

De atunci, Mirabela Dauer nu a mai vrut să ajungă niciodată la altar. Mai mult, la un moment dat, în viața ei, a vrut să se călugărească. Nașul ei, preot, a fost cel care i-a deschis ochii, oprind-o să facă acest pas.

'Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată', a povestit Mirabela Dauer.

Citește și: