”În cel de-al 38-lea an m-am făcut pilot. 🙂 Sunt curios ce-mi aduce 39. La mulți ani, mie! Vă pup și vă iubesc, eu ca voi nu mai găsesc. Pam-pam!Ț, a scris Mihai Sturzu pe Facebook, trecând în revistă cea mai mare realizare a sa de la 38 de ani.

Momentul a fost punctat și de fosta sa colegă, dana Nălbaru, care între timp a renunțat șa muzică. Lângă o fotografie în care apare alături de foștii ei colegi de trupă, instantaneu care îi înfățișează pe toți trei îmbrăcați în unifome de pilot, vedeta a scris:

”Fotografia e de acum ceva ani, de la filmarea videoclipului piesei LUNI, eu înghițind în sec și încercând sa îmi depășesc frica de zbor cu orice preț (zâmbetul e pentru cameră). 🙂 Între timp am luat-o pe drumuri separate, fiecare după cum l-a indemnat sufletul.

Azi, el nu se mai joaca de-a piloții, ci face pe bune chestia asta și e foarte posibil sa fie unul dintre cei care vă duce în aer dintr-o parte în alta a lumii. E ziua lui. Face 39 azi. La mulți ani, Mihai Sturzu!”, a scris Dana Nălbaru pe rețeaua de socializare.

”Visul meu era să mă fac pilot”

Când a devenit pilot cu acte în regulă, Mihai Sturzu declara: ”Eu visam de mic să mă fac pilot. Eu până la 10 ani am trăit într-o țară unde nu puteai să călătorești. Visul meu a rămas să mă fac pilot.

Anul trecut am terminat școala de pilot de linie. Iar acum lucrez la cea mai mare companie aeriană din țară. Sunt fericit de nu mai pot”.

Foto: Facebook

Vezi și A fost unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi, dar a renunțat la muzică pentru a-și îndeplini visul din copilărie. Ce face acum Mihai Sturzu

Citește și: