Mihai Bobonete a făcut un anunț surprinzător la 10 ani de la căsătorie. Ce i-a transmis soției sale

Mihai Bobonete a făcut un anunț surprinzător la 10 ani de la căsătorie. Ce i-a transmis soției sale

Mihai Bobonete și soția lui formează un cuplu de 24 de ani, dar sunt căsătoriți de 10 ani. Actorul din „Las Fierbinți' nu a uitat ziua în care a mers în fața ofițerului de la Starea civilă și a zis un „Da' hotărât partenerei lui de viață, și azi i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

 

Cătălina a devenit soția lui Mihai Bobonete în 2009, pe 19 septembrie și au o căsnicie foarte fericită și doi copii frumoși. Cu ocazia aniversării a 10 ani de mariaj, vedeta Pro TV a făcut publică o poză alb-negru cu partenera sa de viață, iar în dreptul ei și-a recunoscut iubirea nemărginită ce i-o poartă soției sale.

 

La 10 ani de la Cununie, la doi copii minunați de atunci încoace și la 24 de ani de când am dansat primul nostru blues în cantina internatului… Cu inima deschisă că să mi se vadă tot sufletul meu de dromader, îți spun sincer că: Te iubesc mai mult ca niciodată și până când moartea ne va despărți. @catalina_bobonete', a scris acesta.

Cătălina și Mihai Bobonete s-au căsătorit civil pe 19 septembrie 2009, însă cununia religioasă au făcut-o abiape 17 iunie 2017 în Vama Veche. Cei doi i-au avut ca nași pe  Octavian Strunilă și soția acestuia, Oana.

Citește și: