Mihaela Rădulescu, la brațul unuia dintre cei mai mari actori în viață, super-vedetă la Hollywood! Dar nu se poate abține și tot face o gafă

Mihaela Radulescu s-a pozat cu John Travolta

Mihaela Rădulescu i-a lăsat pe toți cu gura căscată, marți, postând pe o rețea de socializare o fotografie în care e ținută tandru de mijloc de unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

Este vorba despre starul din 'Pulp Fiction', John Travolta. Nu se știe cu ce ocazie a fost făcută fotografia, dar cu siguranță vedeta noastră are cu ce se mândri! Nu mulți se pot lăuda că au intrat în contact cu această legendă a Hollywood-ului.

Ambii sunt îmbrăcați casual, iar actorul poartă pe cap o pălărie. Acesta a renunțat recent la peruci și s-a ras în cap. Fanii l-au aplaudat că în sfârșit a acceptat realitatea, care era din ce în ce mai vizibilă pentru mulți.

John Travolta a povestit cine l-a convins să se radă în cap. Ce reacție a avut soția lui

În ciuda vârstei, 65 de ani, starul încă se ține bine, chiar dacă sub tricou se ghicește o burtică.

Cât despre Mihaela Rădulescu, e la fel de în formă ca întotdeauna. Ceva însă strică tot: veșnica ei căciulă.

Fie iarna, fie vară, vedeta are puține momente în care renunță la ea, iar fanii se declară deja plictisiți de acest look. 'Căciula aia strică tot!', a comentat direct un fan, pe bună dreptate, pe contul de Instagram al vedetei.

Vezi și Mesajul lui Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu, de Ziua Îndrăgostiților e scurt, la obiect și spune totul

Citește și: