Mihaela Rădulescu nu merge cu Felix Baumgartner în vacanțe. Motivul l-a explicat chiar ea

mesajul lui Felix pentru Mihaela Radulescu de Ziua Indragostitilor

Mihaela Rădulescu pare o femeie foarte fericită de când l-a cunoscut pe Felix Baumgartner. Cei doi apar mereu împreună la evenimente, însă vedeta de la Monaco face dezvăluiri neașteptate. Deși în pozele pe care le postează pare că este mai tot timpul în vacanță, Mihaela a dezvăluit, pentru protv.ro, că în cei 5 ani de când este cu sportivul austriac,  cei doi au plecat o singură dată în vacanță.

 

„O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni. De 5 ani, de când suntem împreună, am avut o singură vacanță. Una pe care am cerut-o cu forța, pentru că Felix nu înțelege conceptul de vacanță și târziu am înțeles și eu de ce. Omul e toată ziua plecat, el trăiește foarte rar acasă. Viața lui e întotdeauna undeva pe planetă, unde are show-uri aviatice, unde are de sărit cu parașuta, cu parapanta etc. Și atunci, lui nu-i mai vine să plece și în vacanță, după ce ești plecat de 7 ori, de 8 ori pe an, pe toate continentele, cu munca. Am înțeles, într-un final, că nu mai are nevoie de vacanță, că mai vrea să stea și pe-acasă', a declarat Mihaela Rădulescu pentru protv.ro.

 

„Până la urmă am făcut un pact și am zis: o dată mergem într-o vacanță de vară, două săptămâni. A fost singura dată când am fost în vacanță pentru kitesurf, pentru că a vrut și el să învețe. E ceva ce fiul meu știa, eu știam și voiam să-l învățăm și pe el. Aia a fost singura noastră vacanță în 5 ani, după care am revenit la cursul normal. Eu mai plec în vacanțe cu fiul meu, iar cu Felix merg pe toată planeta, dar pentru el e muncă', a încheiat ea.

Mihaela Rădulescu a cucerit internetul cu imaginile cu ea la piscină, unde își antrenează de zor brațele de picioarele. 

 

Citește și: