Mihaela Rădulescu, criticată de fani: ”Ești bestială. Doar acea căciulă…”

Mihaela Radulescu criticata de fani

Fără îndoială aparițiile Mihaelei Rădulescu sunt, de obicei, ireproșabile. De la ținutele bine alese, chiar dacă nonconformiste adesea, și până la trupul perfect tonifiat, totul arată de nota 10. Dar, după cum remarcă fanii, din când în când în poveste apare căciula. Nelipsita căciulă, chiar dacă suntem în plină vară.

Căciula purtată la ținute sport, căciulă purtată la costumații lejere, de vară, ușor romantice, căciula purtată la aproape orice. Sigur, nu o căciulă, ci o întreagă colecție.

Marți dimineață, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care este imortalizată antrenându-se. În jeanși scurți și maiou, Mihaela Rădulescu a asortat și o căciulă roșie, pata de culoare. ”Ești bestială. Doar acea căciulă!”, remarcă un fan, atașând și semnul pentru ”dislike”, semn că alegerea unui astfel de accesoriu nu e pe placul său.

Mihaela Rădulescu pare să aibă o adevărată fascinație pentru căciuli. Și acum trei zile a postat pe aceeași rețea socială o fotografie în care poartă aceeași căciulă roșie, asortată unei ținute sport.

Acum câtva săptămâni, când se afla pe mare și purta o fustă vaporoasă, albă, romantică, apărea în scenă o căciulă albă. La fel și cu câteva zile înainte, iar lista poate continua, pentru că exemplue sunt cu nemiluita.

Foto: Instagram

Vezi și Dovada că Mihaela Rădulescu e complet lipsită de inhibiții și așa își crește și băiatul | FOTO

Citește și: