Mihaela Borcea, declarație de dragoste pentru noul ei iubit. Pare mai fericită ca oricând

Mihaela Borcea, declarație de dragoste pentru noul ei iubit. Pare mai fericită ca oricând

Mihaela Borcea pare că este alt om de când a divorțtat de omul de afaceri Cristi Borcea. Aceasta pare mai fericită ca oricând și se pare că „de vină' ar fi chiar bărbatul de lângă ea, Sorin Carp, de care aceasta pare foarte îndrăgostită.

Drept dovadă stă cea mai recentă mărturie făcută de Mihaela. Aceasta i-a făcut iubitului ei o adevărată declarație de dragoste de ziua lui și nu s-a sfiit să mărturisească public cât de mult își iubește partenerul de viață.

„La multi ani, iubitule! Esti acea persoană deosebită care mă ține de mână și ma ascultă zi și noapte,care îmi redă liniștea atunci când totul merge rău și alături de care totul este mai frumos!!Fie ca toate dorintele tale sa ti se indeplineasca,să fii sănătos, sa ai parte numai de noroc si sa ajungi mereu acolo unde iti doresti! Te iubesc!', a scris Mihaela, alături de mai multe poze cu ei doi.

Mihaela a divorțat de Cristian Borcea în 2011, însă abia acum se pare că și-a regăsit fericirea. Mihaela Borcea, prima soție a fostului patron de la Dinamo, a postat pe pagina ei de Facebook ce clipe minunate trăiește alături de actualul bărbat din viața ei, un fost polițist.

 

Mihaela a fost căsătorită cu Cristi Borcea timp de 22 de ani și au trecut prn multe împreună. După ce Borcea a părăsit-o pentru Alina Vidican, ea a preferat să trăiască discret departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu câteva luni însă, femeia de afaceri a decis să dea tăcerea la o parte şi a început să publice imagini cu iubitul ei, vrând să le arate tuturor cât de fericită e.

Mihaela a fost  prima soți a fostul acționar de la Dinamo și au împreună trei copii (pe Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa). Acesta s-a căsătorit apoi cu Alina Vidican cu care are doi copii (Alexandru și Gloria), iar în prezent, Borcea este căsătorit cu Valnetina Pelinel cu care are trei copii.

Citește și: