Mierea, un antibiotic natural

Mierea, un antibiotic natural

Mierea, un antibiotic natural, este un leac la îndemâna oricui pentru numeroase afecțiuni și boli. Este important să fie o miere naturală, curată, fără conservați și alte adaosuri care îi alterează proprietățile.

Mierea, un antibiotic natural și la îndemâna oricui

România produce miere, dar consumul este mult prea scăzut pentru a susține dezvoltarea și înflorirea apiculturii.

Există produse naturale care te pot feri de multe afecțiuni și boli, iar mierea este unul dintre ele.

De preferat ar fi să citiți bine eticheta înainte de a cumpăra un borcan cu miere pentru a nu lua un fals (apă cu zahăr și urme de miere, etc).

Mierea, un antibiotic natural…și cel mai bun

Cercetătorii recunosc proprietățile antibacteriene ale mierii.

Acest miracol al naturii este mai puternic decât antibioticele convenționale. Asta nu înseamnă, totuși, că renunțați la medicația prescrisă de medic înainte de a discuta cu acesta.

Mierea este un puternic antiviral, antifungic și antibaterian. Are puterea de a ucide germenii datorită proteinei defensin-1 creată de albine.

Mierea are puterea a de a ucide mulți patogeni precum bacteriile din carne.

Luptă împotriva infecțiilor, ceea ce face ca bacteriile să nu se mai poată dezvolta.

Are un efect osmotic datorită concentrației mare de zahăr în compoziție.

Mierea, un antibiotic natural plin de vitamine

Mierea conține vitamine, minerale, antioxidanți și probiotice.

Este bogată în vitamina B2 sau riboflavina B3, vitamina A, biotina, citamina C, acidul pantotenic B5.

Mierea are minerale precum potasiu, fier, zinc, iod, cupru, magneziu și calciu.

Pentru eficiență, la primul semn de alterare a sănătății ar trebui consumată mierea naturală.

Mierea, un antibiotic natural – beneficii pentru organism

Mierea este un bun remediu contra balonărilor, ajută la eliminarea toxinelor din organism, întărește sistemul imunitar, previne riscul apariției bolilor de inimă.

Beneficiile sale nu se opresc aici. Află ce se întâmplă dacă bei apă cu miere în fiecare zi

Printre beneficiile sale se mai numără și calmarea acneei, hidratarea pielii, grăbirea vindecării rănilor, combaterea alergiilor sau iritațiilor cutanate, estomparea cicatricilor.

Cele mai bune remedii pentru ten. Soluții naturale la îndemâna ta

Mierea, cel mai sănătos îndulcitor

Atenție, nu trebuie încălzită la mai multe de 40 ° C pentru că își pierde calitățile sau, după părerea unor specialiști, poate deveni chiar toxică.

Copiii care au mai mult de un an pot consuma aproximativ două- trei lingurițe pe zi, iar după șase ani, până la cinci-opt lingurițe pe zi.

Adulții care nu au alte interdicții (diabet, obezitate etc.) pot consuma trei-șase linguri pe zi.

Află mai multe despre Mierea, energizant natural

Sursa foto