Frigărui de miel

Frigărui de miel

De ce să nu facem și niște frigărui din carne de miele? Sunt incredibil de gustoase și vor fi o surpriză pentru meseni! 

Ingrediente:

● un kg carne de miel
● 100 ml ulei

● sucul unei lămâi
● 2 linguri coriandru proaspăt
● 2 linguri pătrunjel

● 6 linguri curcuma
● 2 linguri ghimbir măcinat
● 2 lingurițe chimen măcinat

● sare ● piper
● o tăviță rozmarin proaspăt

● un zuchini

1. Carnea de miel se taie cuburi egale care se pun într-un castron.
2. Se adaugă uleiul, sucul de lămâie, ierburile fin tocate și condimentele. Se amestecă și se lasă bucățile de carne la
marinat două ore.
3. Fiecare crenguță de rozmarin se curăță de acele de rozmarin, lăsând doar la un capăt, apoi se înfige carnea alternativ cu rondelele de zuchini și se frig. Dacă sunt prea tari bucățile de carne de miel, întâi se înțeapă cu un băț de frigăruie, apoi se pun pe bețele de rozmarin.