Micului prinț George i s-a interzis să facă acest lucru la școală

Micului prinț George i s-a interzis să facă acest lucru la școală

La școală se leagă unele dintre cele mai frumoase prietenii, iar unii colegi îți rămân prieteni pe viață. Însă, micul prinț George nu are voie să-și facă un prieten apropiat în instituția unde învață, spre dezamăgirea părinților lui, Kate Middleton și prințul William.

George a început joi prima zi de școală, unde s-a prezentat de mână cu tatăl lui, ducesa de Cambridge lipsind din cauza grețurilor matinale. Deși este una dintre cele mai scumpe instituții de învățământ, costând 17.000 de lire pe an, aici există un regulament bizar prin care nu-i încurajează pe elevi să-și facă prieteni apropiați printre colegi.

 

Citește și: Fiul lui Jean-Claude Van Damme a fost arestat. Ce acuzații grave i-au fost aduse

Nu are voie să-și facă prieteni

Jurnalista britanică Jane Moore a dezvăluit în emisiunea „Loose Women” politica școlii Thomas’s Battersea, unde învață micul prinț. Potrivit acesteia, există o regulă care presupune că dacă fiul tău dă o petrecere și nu își invită toți colegii, el nu are voie să facă invitații în clasă, pentru ca nu cumva unul dintre colegi să se simtă exclus.

Drept urmare, reprezentanții școlii nu încurajează deloc ca elevii să-și facă prieteni foarte buni în clasă, ci vor  ca toți elevii să fie tratați la fel și să nu facă nici un fel de diferențe între ei.

Citește și:

Loading...