Sophie Carter, prietena ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu Robert Suggs, în Norfolk, în carul unei nunți modeste. Fiind nașa prințesei Charlotte, ea a ales-o pe micuță să-i fie domnișoară de onoare, în timp ce prințul George i-a fost cavaler de onoare, alături de mai mulți băieței.

Îmbrăcat într-o cămașă albă de in cu nasturi pe două rânduri și o pereche de pantaloni scurți albaștri, cu dres și pantofi albi, micul prinț a fost vedeta evenimentului, de departe, atrăgând toate privirile.

Citeşte şi: Cezar Ouatu, aplaudat în picioare de Robbie Williams. L-a numit ”Campionul lumii!” | VIDEO

Prințul George a fost pus pe șotii

Și asta, pentru că spre deosebire de sora lui, prințesa Charlotte, care nu prea a fost în formă și a preferat să stea în brațele mamei, George a fost foarte vesel și pus pe șotii. Micul prinț a râs tot timpul și chiar i-a pus pe ceilalți cavaleri de onoare să se joace  de-a soldații, el conducându-i într-un marș pe lângă biserică, stârnind amuzamentul invitațiilor.

 

 

View this post on Instagram

 

OMG LOOK AT PRINCE GEORGE ?? . #princegeorge #royal #royals #royalfamily

A post shared by @ sussexandcambridge on

La nuntă au participat și părinții ducesei de Cambridge și fratele ei, James, care o știu și ei pe Sophie de când era elevă. Însă, sora lui Kate, Pippa, a fost absentă, pentru că aceasta urmează să nască în orice moment.

Kate Middleton a impresionat, de asemenea, cu ținuta ei elegantă. Ea a purtat un costum albastru, marca Catherine Walker, iar pe cap a purdat o coroniță de flori.

 

Citeşte şi: