N-are noroc în dragoste și pace! După ce fostul soț, un actor celebru, a murit, acum divorțează la nici un an de căsătorie

Michelle Williams divorteaza

Actriţa americană Michelle Williams, fosta soție a regretatului Heath Ledger, s-a despărţit de muzicianul Phil Elverum, la nici un an de la căsătorie.

Cei doi au rămas în relații bune, dar nu mai poate fi vorba despre împăcare. Decizia a fost luată în urmă cu câteva luni, dar abia acum a ajuns la urechile presei.

După ce s-a căsătorit a doua oară, rămasă văduvă, actrița declara despre relația ei cu Elverum, a cărui primă soţie a murit din cauza unui cancer pancreatic, drept „foarte specială şi sacră”.

Williams are o fiică, Matilda, în vârstă de 12 ani, cu regretatul actor Heath Ledger, mort la vârsta de 28 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

Actriţa, foarte discretă când vine vorba despre viața personală, a primit patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Manchester by the Sea”, „My Week with Marilyn”, pentru care a primit un Glob de Aur, „Blue Valentine” şi „Brokeback Mountain”.

Vezi și Despărțire neașteptată în showbiz! Adele și soțul ei și-au spus „Adio' după șapte ani de relație!

Citește și: