Michelle Obama, mai sexy ca niciodată! Cum a fost surprinsă la un eveniment. Toată lumea a lăudat-o

Michelle Obama, mai sexy ca niciodată! Cum a fost surprinsă la un eveniment. Toată lumea a lăudat-o

Michelle Obama, mai sexy ca niciodată. Soția lui Barack Obama arată senzațional, iar la ultima ei apariție oficială a reușit să uimească pe toată lumea și să atragă cuvinte de laudă. Deși nu mai e prima doamnă a SUA, popularitatea ei crește de la o zi la alta și nu există eveniment la care să participe și să nu atragă atenția imediat.

 

Soția fostului președinte american nu a renunțat la proiectele ei pe care le-a început  pe vremea când soțul ei se afla la Casa Albă. Aceasta a organizat recent evenimentul anual  ”College Signing Day”, ajuns la cea de-a 5-a ediție, prin care celebrează elevii care aleg să meargă la colegiu, încurajându-i să facă această alegere. Mai mult,  Michelle a declarat că se va considera „mereu Prima doamnă”, în fața celor 8.000 de copii care au participat la evenimentul organizat  la Temple University, în Philadelphia.

„Știu că aveți tot ce vă trebuie pentru a avea succes. Știu că sunteți ca mine și dacă eu pot să stau aici în fața voastră ca fiind prima doamnă a voastră pentru totdeauna, atunci și voi puteți să faceți tot ce vă trece prin cap”, a spus Michelle, în aplauzele publicului.

Citește și: Un nou cuplu la Hollywood! Cu cine se iubește fostul soț al lui Jennifer Aniston

Michelle Obama a dansat în fața a 8.000 de elevi

Michelle i-a avut invitați în acest an pe Robert DeNiro, Zendaya, Camila Cabello, Rebel Wilson,  Bradley Cooper, dar și pe artistul Jussie Smollett, care a invitat-o, la un moment dat, să i se alăture la un dans. Lucru, pe care Michelle Obama l-a acceptat cu plăcere, fiind pasionată de dans.

 

Așa cum era de așteptat, momentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare, unde s-a viralizat imediat, lumea lăudând talentul la dans al fostei doamne a Americii, Michelle dansând ca o adolescentă. ”Un mic dans cu Michelle Obama. A fost o săptămână bună până acum. Îi mulțumesc doamnei Obama pentru că a fost atât de drăguță și cu picioarele pe pământ. Mândru de cei 8000 de copii care au venit la aces eveniment”, a fost descrierea postată de artistul repectiv pe contul de Twitter, la video-ul cu Michelle Obama dansând.

Soția lui Barack Obama a cucerit din nou pe toată lumea cu energia ei uluitoare. În plus, aceasta pare într-o formă de zile mari și afișează o siluetă perfectă la 54 de ani. De când nu mai e prima doamnă și-a schimbat complet garderoba. A renunțat la rochiile și costumele office, iar acum poartă haine casual care o prind de minune.

Michelle a fost invitată recent și la un Summit al femeilor din Los Angeles, California, unde aceasta a vrut să pună punct zvonurilor apărute în presă că în 2020 va candida la alegerile prezidențiale. Ea a precizat încă o dată că în ciuda popularității sale,  nu are așa ceva deloc în plan.   Ea a declarat că America ar trebui mai întâi să devină unită decât să caute un candidat miraculos care să devină salvatorul ei.

 

Citește și:

Loading...