După ce a spus că fetele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro, Michelle Obama dă iar din casă. Ea și Barack au fost la un pas să…

Michelle Obama a vrut sa-si paraseasca sotul

După ce, zilele trecute, a anunțat că fetele sale și ale soțului ei, Barack Obama, au fost concepute prin fertilizare in vitro, Michelle Obama a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu o nouă declarație.

În biografia sa, „Becoming” (Povestea mea), care se lansează azi la nivel mondial, fosta primă doamnă povestește că a vrut să-și părăsească soțul. În cele din urmă, însă, și-au mai dat o șansă, ca și cuplu, și au mers împreună la terapie.

În autobiografia sa, Michelle Obama nu se teme să spună, negru pe alb, cum stau lucrurile într-o căsnicie de 26 de ani, așa cum este a sa.

„Pentru că suntem modele, este important să fim oneşti şi să spunem că, dacă sunteţi căsătoriţi şi vă doriţi vreodată să vă separaţi, este un lucru normal – pentru că şi eu am simţit asta”, mai scrie Michelle Obama.

În cazul lor, e clar că au reușit să treacă peste probleme, judecând după manifestările de afecțiune pe care soții Obama le au în public. De la săruturi tandre și până la adevărate declarații de dragoste pe care și le fac pe rețelele de socializare.

Vezi și Barack și Michelle Obama au sărbătorit 26 de ani de căsnicie. Iar declarațiile de dragoste pe care și le-au făcut te vor impresiona cu siguranță!

Citește și: