Schimbare majoră în starea de sănătate a lui Michael Schumacher! Ce spune infirmiera care îl îngrijește

Michael Schumacher este constient

Infirmiera care se ocupă de Michael Schumacher (în vârstă de 50 de ani) a declarat că fostul pilot de Formula 1, internat din decembrie 2013, este conştient.

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, se află internat la Spitalul European Georges Pompidou din Paris, pentru a primi un tratament experimental cu celule stem.

Deşi familia fostului pilot nu a dat nicio declaraţie oficială cu privire la starea sa de sănătate, infirmiera care se ocupă de el a oferit detalii inedite legate de condiţia pilotului.

'Schumacher se află în îngrijirea mea. Vă pot asigura că este conştient', a declarat infirmiera lui Michael Schumacher pentru presa franceză. Pilotul a suferit deja o intervenție și lucrurile par să decurgă bine.

Fostul pilot german se află sub supravegherea medicului Philippe Menasche, un chirurg cardiac, în vârstă de 69 de ani, care a pus bazele terapiei celulare pentru tratarea afecţiunilor inimii.

Michael Schumacher a suferit un accident de schi în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, la data de 29 decembrie 2013, în urma căruia a suferit multiple traume cerebrale grave.

Vezi și Ultimele vești despre starea de sănătate a actorului care a suferit un accident de mașină

Citește și: