Michael Douglas, mesaj emoționant după moartea tatălui său. Imagini dureroase de la înmormântarea legendarului actor Kirk Douglas

Michael Douglas, mesaj emoționant după moartea tatălui său. Imagini dureroase de la înmormântarea legendarului actor Kirk Douglas

Michael Douglas a transmis un mesaj emoționant după înmormântarea tatălui său, Kirk Douglas, care s-a stins din viață joi, la 103 ani.

 

Michael Douglas este doborât de durere, dar și-a făcut timp să le trransmită un mesaj fanilor care l-au susținut în aceste momente grele.  „Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele  voastre calde. Familia noastră este foarte recunoscătoare pentru sprijinul vostru și vă transmitem tuturor toată iubirea noastră', a scris Michael.

 

Imediat a reacționat și soția actorului, Catherine Zeta-Jones. „Eu și Michael vă mulțumim pentru dragostea voastră necondiționată , pentru cuvintele frumoase și rugăciunile voastre pe care le-am primit de la moartea socrului meu Kirk . Întreaga mea familie apreciază fiecare cuvântul al vostru. Vă iubim pe toți', a scris Catherine în mediul online.

Familia și cei dragi și-au luat adio de la el într-o ceremonie cu adevărat emoționantă, vineri.  Coșciugul așezat pe un aranjament din flori albe a fost cărat de nepoții actorului către cimitirul din Los Angeles, , iar la funeralii au fost surprinse imagini devastatoare. Zeci de persoane, în frunte cu soția regretatului actor, Anne Buydens în vârstă de 100 de ani, l-au condus pe ultimul drum, la Cimitirul din Los Angeles.  Anne  a urmat cortegiul funerar în scaun cu rotile, avându-i alături pe fiii lui Kurt și pe soțiile acestora.

Catherine Zeta-Jones a fost alături de soțul ei,  Michael Douglas, pe tot parcursul ceremoniei și a emoționant pe toată lumea cu gestul ei. Ea l-a ținut în permanență de mână pe soțul ei, care părea devastat.

 

Kirk Douglas a murit în Los Angeles, pe data de 5 februarie, iar anunțul trist a fost făcut chiar de fiul său, Michael Douglas. „Cu tristețe profundă, eu și frații mei vă anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit azi (miercuri, 5 februarie n.r), la vârsta de 103 ani. Pentru lumea întreagă, el a fost o legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor, un umanitar care a fost dedicat dreptății, iar cauzele în care a crezut au fost un standard către care noi toți am aspirat, dar pentru mine și pentru frații mei, Joel și Piterl, el a fost simplu – tata, pentru Catherine – un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui – un bunic iubitor, iar pentru soția lui, Anna, un soț minunat', este mesajul transmis de Douglas Jr. pe pagina sa de Instagram.

Citește și: